Monday, 16 March 2015

forever

gdah kenapa la jauh sangat kau nak pindah...Kedah jauh tu nasib baik aku dah tahu awal2 kalau tak mesti lagi sedih.Nasib baik la ustazah tanya dekat depan aku.Teddy ... tu je yg buat aku teringat kat kau.Kau la kawan yang terbaik yang pernah aku dapat kau,azmaatikah ngan syamim baik giler ngan aku rapat pun blh gak borak pun sme2 rindu nk dengar kau nyanyi lagu OnD huhuhu T.T 





tiada nyanyian dalam penjara,tiada kegembiraan dalam penjara,sebaliknya kemerduan suaraku hanya di taman bunga...

Thursday, 25 December 2014

Merdeka raya 1 tawakal

Assalammualaikum korg yg sedang membaca... merdeka raya smk bts kami sambut ngan gembira... best gak la merdeka raya tu dpt mkn percume je XD ade yg selfie mcm gmbr kat bwh ni selfie je la



time mkn pun selfie hahahaha....nk ltk lagi gmbr merdeka raya


semua ni gdah punye gmbr yg tgh mkan tu aina punye gmbr 
sori curi gmbr korg XD

time ni cikgu suhanis last ajar kitaorg best cikgu ajar sejarah terbaik tau!!
ade gmbr kitaorg ngan cikgu...








Syamim...Syamim...

Assalammualaikum atas permintaan syamim tulis juga la post ni hehehe (sory syam).Syamim ni classmate dorm dia sebelah je.Selalu juga la pergi dorm dia citer2.Dia ni peminat anime ngan manga...hobi membaca kot... mungkin sebab dia ni suka bace buku gak mcm novel tebal2 tu.Dia ckp nk pindah tapi kita harap sgt dia tu x pindah la sbb kdg2 syamim tu suka buat lwk.

           


gambar kitaorg kat kelas kat situ ade la hamba allah yg bershawl biru bunga2 hehehe.


gambar pechaa ngan syamim n gdah XD


kelas lol...

kay bye harap2 kau bace bnde ni syamim...








Wednesday, 24 December 2014

Anime

Assalammaulaikum... tengok tajuk pun dah tahu kan nak cakap apa cakap pasal anime la...
anime ni feveret kita punya citer x kesah la anime ape semua kita tengok,tapi bagi kita anime yang kita x pernah miss k-on. x miss pun semua ep kita tgk (ayat cm brlagak je)...yg ke-2 pula anime x kesah la ... wani suka juga download gambar anime contohnye macam kat bawah ni 






smart gile laki tu wooo!!!
aishiteru wooo!!! sori mengarut...



Old friends

Assalammualaikum nak cakap pasal friends lagi la tapi ni old friends. Sama sekolah rendah diaorg ni baik biasa kalau ckp pasal kawan mesti la kawan tu baik kan.Nak letak gmbr ngan diaorg jap ...





ni elly,ainun ngan husna amylia x de sebab dia x dtg huhuhu rindu korangg XD
sori la asyik ckp pasal kwn... kay tu je la utk hari ni bye :)

Classmate lagi la

Assalammualaikum sambung balik pasal classmate tadi bkn ape just  letak gambar classmate tu je bosan hehehe lagipun blog ni just to full my day la kata kan.... lebah... lebah... hehehe tiba2 pulak tadi berangan sekejap ... sambung balik tajuk kita ye jap nak letak gambar






ni gambar kitaorg suku kelas 1 tawakal hehehe yang kat tgh tu gdah dia tu baik tapi kalau ade masalah citer kat die je la.. yang pakai jam pink tu nabila dia tu comel dan kecik tapi yang paling best dengan dia sebab  dia byk cerita pasal diri dia.... yang peace tu Pah dia tu peminat B1A4 ok la yang kat blkg Pah tu Atikah.Dia memang best.Sebelah atikah tu sye hehehe dpn tu pula azma org pertama yg saya tegur kat madrasah.Kesimpulannya kawan kawan saya semuanya best...